INNOVACIó

Presentació

Els hospitals són el lloc ideal per a identificar necessitats no satisfetes i generar idees per a la millora de la salut i la pràctica mèdica.

L’Institut de Recerca inclou entre els seus objectius la innovació per tal de proporcionar solucions tecnològiques a aquestes necessitats i garantir l’excel·lència assistencial del nostre hospital. Per això, la Unitat d’Innovació i Transferència es va crear l’any 2010, amb la finalitat de promoure una cultura innovadora i emprenedora entre els professionals sanitaris de l’hospital i transferir-ne coneixement envers el sector empresarial.

L’objectiu principal de la Unitat d’Innovació i Transferència de l’IIB Sant Pau és fomentar una cultura basada en la cooperació i la innovació oberta en R+D+I, establint un clar enfocament de mercat i facilitant la projecció internacional.

El nostre model d’innovació té com a objectiu facilitar la innovació generada pels professionals de Sant Pau, amb una clara orientació de mercat per millorar la capacitat de translació de l’hospital, reforçar l’excel·lència i contribuir a la seva sostenibilitat econòmica.

La Unitat d’Innovació de l’Institut proporciona la següent cartera de serveis:

  • Gestió de la innovació tecnològica desenvolupada per l’Institut, des de la creació d’idees fins a la transferència al mercat.
  • Facilitar la col·laboració tecnològica entre grups de recerca i la indústria.
  • Suport en el finançament de projectes de desenvolupament tecnològic.
  • Gestió de la propietat intel·lectual i industrial de l’Institut.
  • Suport a la creació de spin-offs i start-ups.
  • Representació institucional.

L’Institut és membre de la Plataforma ITEMAS de Tecnologies Mèdiques i Sanitàries, promoguda per l’Instituto de Salud Carlos III.

itemas-logo

Col·laboracions:

logoEric

logo redtransfer

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació

Estic d'acord