L’INSTITUT

Col·labora amb la Recerca

campanya tssp

 A Sant Pau lluitem junts contra la COVID-19! Si ens vols ajudar DONA ARA .

 


Altres causes obertes

L’IIB Sant Pau, l’ESMUC i Oncolliga s’alien en un projecte de musicoteràpia per a pacients onco-hematològics

L’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau – IIB Sant Pau, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i la Fundació Oncolliga signen un conveni de col·laboració per impulsar la recerca en musicoteràpia per a pacients onco-hematològics i els seus cuidadors.  El projecte és pioner en intervencions de musicoteràpia per a pacients en teràpia cel·lular i s’espera que contribueixi a reduir els nivells de malestar físic emocional en els pacients hospitalitzats, i a millorar l’estat anímic i la qualitat de vida tant de pacients com dels seus cuidadors familiars i professionals.

Per què donar suport a aquest projecte?


El grup de recerca en Neurobiologia de les Demències

Dirigit pel Dr. Alberto Lleó, és un equip format per metges neuròlegs, biòlegs i psicòlegs, que treballen conjuntament per avançar en la cura i coneixement de les malalties neurodegeneratives com l’Alzheimer.

causa-alzheimer-04

Aquesta causa oberta vol ajudar al sosteniment de les principals línies de recerca del grup:

• Bases genètiques i biològiques de l’Alzheimer i d’altres malalties neurodegeneratives.
• Detecció precoç de l’Alzheimer i nous tractaments per alentir la seva progressió.

Descarrega el fulletó “Lluita contra l’Alzheimer”

Podeu fer el vostre donatiu a:
Caixabank

El grup de recerca de Genómica de Malalties Complexes de l’Institut de Recerca de Sant Pau

causa-cuidatusvenas-02

Dirigit pel Dr. José Manuel Soria, treballa en la identificació dels factors genètics que causen les principals malalties venoses, especialment la trombosi i les varius (Insuficiència Venosa Crònica). El grup està constituït per un equip multidisciplinari de biòlegs, bioquímics i bioinformàtiques que col·laboren estretament amb hematòlegs, vasculars i oncòlegs per abordar d’una manera integral el diagnòstic, prevenció i tractament d’aquestes malalties.

Descarrega el fulletó “La vida corre por tus venas: ¡cuídalas!”

Podeu fer el vostre donatiu a:
Caixabank

 

Informació sobre la recollida de dades amb finalitat fiscals i informatives
Els donatius efectuats a l’entitat estan subjectes als beneficis establerts a la Llei 49/2002, de 23 de desembre, de règim fiscal de les entitats sense afany de lucre i dels incentius fiscals al mecenatge i la Llei 27/2014, de l’Impost sobre Societats. Les donacions rebudes a la Fundació podran gaudir de les deduccions previstes a l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques i a l’Impost sobre societats. A aquests efectes la Fundació emetrà el corresponent certificat acreditant la donació efectuada.
Amb sujecció a la Llei 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, les seves dades s’incorporaran a un fitxer automatitzat titularitat de l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau amb la finalitat de confeccionar i remetre-li al domicili indicat el certificat fiscal referent a la seva donació, i amb la finalitat que l’entitat esmentada pugui tenir coneixement de les persones que fan donacions i li pugui remetre la informació sobre la mateixa i les activitats que du a terme. Vostè declara sota la seva responsabilitat que les dades indicades són certes, correctes, actualitzades i que li pertanyen. Conforme a la Llei de protecció de dades, vostè podrà exercir en qualsevol moment el dret d’accedir, rectificar i cancel·lar les seves dades i d’oposar-se al seu tractament, adreçant-se per correu electrònic a donatiusiib@santpau.cat.

Darrera actualització: 30 de abril de 2021

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació