ACTUALITAT

NOTICIES

29/01/2024

La gerent de Medicina Personalitzada i de Precisió del Servei Català de la Salut visita l’IR Sant Pau

La Sra. Gemma Valeta, gerent de Medicina Personalitzada i de Precisió del Servei Català de la Salut, ha visitat aquest matí l’Institut de Recerca Sant Pau. L’ha rebut el director d’aquesta institució, el Dr. Jordi Surrallés.

La Sra. Valeta ha volgut conèixer d’a prop la tasca que es fa a Sant Pau per tal de buscar sinergies que contribueixin a impulsar la recerca, que és un pilar fonamental per aconseguir un enfocament més precís i individualitzat per al tractament de diverses malalties.

Sense dubte, els instituts de recerca són l’epicentre de la innovació científica i la descoberta de noves teràpies. La seva capacitat per explorar noves fronteres científiques i desenvolupar noves tecnologies és fonamental per avançar en el camp de la medicina personalitzada.

La unió sinèrgica entre els instituts de recerca i les autoritats governamentals pot generar un entorn propici per al desenvolupament i la implementació eficaç de la medicina personalitzada. La creació d’espais de col·laboració entre investigadors i responsables polítics pot facilitar la definició de polítiques que reflecteixin les necessitats i les oportunitats que ofereix aquesta nova frontera científica.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació