• INSTITUT DE RECERCA

    Fem recerca, fem Sant Pau

Welcome to the Institut de Recerca de l’Hospital de la
Santa Creu i Sant Pau's website
HIGHLIGHTS

Researchers from Sant Pau, UAB, CSIC and CIBER-BBN publish at EMBO Molecular Medicine

Researchers at the Biomedical Research Institute Sant Pau (IIB Sant Pau) of the Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, together with researchers at the Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), the Spanish Scientific Research Council (CSIC) and the Network for Biomedical Research in the Bioengineering, Biomaterials and Nanomedicine Network (CIBER-BBN), have published an article in one of the most prestigious international scientific journals in the field of Molecular Medicine, EMBO Molecular Medicine. This article demonstrates the efficacy of a nanopharmaceutical developed by this team that selectively eliminates metastatic stem cells in animal models of colon cancer. (more…)

RESEARCH

CEREBROVASCULAR DISEASE RESEARCH GROUP

“1 in 6 people will suffer a stroke in their lifetime”.
“In Catalonia, stroke is the first cause of death in women and the third in men, the first cause of disability and the second cause of dementia”.
“Time is brain”.

Joan Martí Fàbregas

(more…)

HIGHLIGHTS

IIB- Sant Pau renova la seva acreditació com a institut d’investigació sanitària

Desprès de superar amb èxit la corresponent auditoria obtenint bons resultats en tots els indicadors de seguiment com institut sanitari acreditat, el Ministerio de Economía, Industria y Competitividad ha resolt concedir la renovació de l’acreditació com Institut d’Investigació Sanitària (IIS) del Sistema Nacional de Salud a l’IIB-Sant Pau per un període de cinc anys més.

A més de reforçar l’estratègia en recerca i innovació de l’Hospital de Sant Pau i l’aliança amb les entitats del Campus Sant Pau (UAB, Fundació Puigvert, Banc de Sang i Teixits, Agència de Salut Pública de Barcelona, EAP Sardenya, Centre Cochrane Iberoamericà i Institut Català de Ciències Cardiovasculars) aquesta nova fita garanteix l’accés dels investigadors de l’Hospital i de l’IIB-Sant Pau a finançament públic competitiu específic per instituts acreditats. Entre altres nombroses avantatges, també permet a l’Hospital continuar participant en les xarxes per IIS de l’Instituto de Salud Carlos III (ISCIII) com els Biobancs i la Red Itemas d’Innovació i incrementa la puntuació de les sol·licituds de centres (CSUR) que es fan des de l’Hospital de Sant Pau.

El RD 339/2004, de 27 de febrer, estableix els principis a seguir per l’acreditació dels Instituts d’Investigació Sanitaris (IIS). Sota aquest Real Decret l’IIB-Sant Pau va obtenir la seva primera acreditació el 7 de març de 2011.

Al llarg d’aquests darrers 5 anys l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau ha reforçat la seva estratègia en recerca i innovació dins de l’aliança de l’IIB-Sant Pau. Obtenint bons resultats en tots els indicadors de seguiment com institut acreditat.

Aquesta acreditació facilita l’accés dels investigadors de l’IIB-Sant Pau a finançament públic competitiu específic per instituts acreditats. També incrementa la puntuació en les sol·licituds de centres (CSUR) que es fan des de l’Hospital de Sant Pau.

Al març de 2016 es va realitzar l’auditoria de reacreditació per part de l’ISCIII, com a resultat de la qual se n’ha concedit ara la renovació de l’acreditació com institut d’investigació sanitària a l’IIB-Sant Pau per un període de cinc anys més.

L’acreditació és vigent fins el 7 de març de 2021.

This website uses cookies to improve the browsing experience and perform analytical tasks. If you continue browsing, we understand that you agree our cookies policy. More information

I agree