CURRENT AFFAIRS

EVENTS

Nov'23 08

08-11-2023

Primera jornada d’innovació en recerca del Campus Sant Pau

Des de l’Institut de Recerca Sant Pau es fomenta la innovació i transferència per tal d’impulsar els projectes dels nostres recercadors i aportar avenços a la societat. Amb aquest objectiu, el 8 de novembre de 9 a 13h, es durà a terme la primera jornada dedicada a la innovació “Innovation Day” per tal d’apropar els diferents agents de l’ecosistema R+D+i en salut als professionals del Campus Sant Pau.

La primera edició d’aquesta jornada comptarà amb la participació de representants del sector públic i privat com inversors, farmacèutiques, medtech, biotechs, consultories, i el departament de recerca i universitats, entre d’altres. Vine i no deixis perdre aquesta oportunitat per conèixer els agents disposats a col·laborar i donar una empenta als projectes innovadors. És una gran oportunitat per fomentar la col·laboració público-privada, generació de consorcis i establir nous contactes amb l’ecosistema de salut.

Per tal d’assegurar una trobada win-win que vetlli i estigui alineat amb els vostres interessos, s’han tingut en compte les àrees de recerca i programes transversals establerts.

Només amb la vostra participació, aconseguirem posicionar el Campus Sant Pau com a centre d’innovació en salut.

Assegura’t una de les 80 places amb la pre-inscripció a través del següent enllaç

This website uses cookies to improve the browsing experience and perform analytical tasks. If you continue browsing, we understand that you agree our cookies policy. More information