ACTUALITAT

ACTIVITATS

Nov'23 08

08-11-2023

Primera jornada d’innovació en recerca del Campus Sant Pau

Des de l’Institut de Recerca Sant Pau es fomenta la innovació i transferència per tal d’impulsar els projectes dels nostres recercadors i aportar avenços a la societat. Amb aquest objectiu, el 8 de novembre de 9 a 13h, es durà a terme la primera jornada dedicada a la innovació “Innovation Day” per tal d’apropar els diferents agents de l’ecosistema R+D+i en salut als professionals del Campus Sant Pau.

La primera edició d’aquesta jornada comptarà amb la participació de representants del sector públic i privat com inversors, farmacèutiques, medtech, biotechs, consultories, i el departament de recerca i universitats, entre d’altres. Vine i no deixis perdre aquesta oportunitat per conèixer els agents disposats a col·laborar i donar una empenta als projectes innovadors. És una gran oportunitat per fomentar la col·laboració público-privada, generació de consorcis i establir nous contactes amb l’ecosistema de salut.

Per tal d’assegurar una trobada win-win que vetlli i estigui alineat amb els vostres interessos, s’han tingut en compte les àrees de recerca i programes transversals establerts.

Només amb la vostra participació, aconseguirem posicionar el Campus Sant Pau com a centre d’innovació en salut.

Assegura’t una de les 80 places amb la pre-inscripció a través del següent enllaç

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació