INFORMACIó CORPORATIVA

Direcció

director

Jaume Kulisevsky, MD, PhD

Director Científic

Jaume Kulisevsky Bojarski (Salta, Argentina, 1956) és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (1981), especialista en Neurologia (MIR 1982-1985) i Doctor en Medicina (1992) per la Universitat Autònoma de Barcelona.

El Dr. Kulisevsky és Professor Associat de Neurologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, Professor de Recerca a la Universitat Oberta de Catalunya i director de la Unitat de Trastorns del Moviment de l’Hospital Sant Pau de Barcelona. Des de 2008 també el director de l’Institut de Recerca d’aquest hospital.

Duu a terme investigació clínica en malaltia de Parkinson i altres trastorns del moviment. El seu principal interès d’investigació ha estat les conseqüències cognitives i conductuals de la disfunció dels ganglis basals en Trastorns del Moviment i l’impacte del tractament antiparkinsonià sobre la cognició i el comportament en la malaltia de Parkinson.

Ha estat membre de la International Movement Disorders Society Task Force for Developing Rating Scales in Parkinson’s Disease (Subcomitee for Cognitive Evaluation) i de la Task Force for Mild Cognitive Impairment in Parkinson’s Disease. És també el coordinador espanyol de la Xarxa Europea de la Malaltia de Huntington i l’estudi Enroll (CHDI).

Ha estat guardonat amb el Premi d’Investigació de la Societat Espanyola de Neurologia, ha estat investigador principal de nombrosos ajuts públics d’investigació i estudis patrocinats per la indústria, així com Investigador Principal del Centre de Recerca Biomèdica en Xarxa Espanyola de Malalties Neurodegeneratives (CIBERNED-Instituto de Salud Carlos III).

Esther Zamora

Directora Econòmica

Directora Econòmica de l’Institut des de desembre de 2015. És Diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat de Barcelona i Màster en Direcció Sanitària per ESADE. Des de 1996 anys ha estat Sotsdirectora d’Administració i Finances de la Fundació de Gestió Sanitària de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Darrera actualització: 05 de agost de 2016

Darrera actualització: 05 de agost de 2016

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació

Estic d'acord