INFORMACIó CORPORATIVA

Direcció

director

Jaume Kulisevsky, MD, PhD

Director

Jaume Kulisevsky Bojarski (Salta, Argentina, 1956) és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (1981), especialista en Neurologia (MIR 1982-1985) i Doctor en Medicina (1992) per la Universitat Autònoma de Barcelona.

El Dr. Kulisevsky és Professor Associat de Neurologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, Professor de Recerca a la Universitat Oberta de Catalunya i director de la Unitat de Trastorns del Moviment de l’Hospital Sant Pau de Barcelona. Des de 2008 també el director de l’Institut de Recerca d’aquest hospital.

Duu a terme investigació clínica en malaltia de Parkinson i altres trastorns del moviment. El seu principal interès d’investigació ha estat les conseqüències cognitives i conductuals de la disfunció dels ganglis basals en Trastorns del Moviment i l’impacte del tractament antiparkinsonià sobre la cognició i el comportament en la malaltia de Parkinson.

Ha estat membre de la International Movement Disorders Society Task Force for Developing Rating Scales in Parkinson’s Disease (Subcomitee for Cognitive Evaluation) i de la Task Force for Mild Cognitive Impairment in Parkinson’s Disease. És també el coordinador espanyol de la Xarxa Europea de la Malaltia de Huntington i l’estudi Enroll (CHDI).

Ha estat guardonat amb el Premi d’Investigació de la Societat Espanyola de Neurologia, ha estat investigador principal de nombrosos ajuts públics d’investigació i estudis patrocinats per la indústria, així com Investigador Principal del Centre de Recerca Biomèdica en Xarxa Espanyola de Malalties Neurodegeneratives (CIBERNED-Instituto de Salud Carlos III).

Esther Zamora

Directora Econòmica

Directora Econòmica de l’Institut des de desembre de 2015. És Diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat de Barcelona i Màster en Direcció Sanitària per ESADE. Des de 1996 anys ha estat Sotsdirectora d’Administració i Finances de la Fundació de Gestió Sanitària de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

no-border

Miriam Ors

Adjunta a la Direcció i Directora d’Innovació i Transferència Tecnològica

Enginyera Industrial de formació, en dependència de la Direcció de l’institut, la Sra. Míriam Ors com Adjunta a la Direcció és la responsable, entre altres, de la coordinació de projectes estratègics corporatius, de l’elaboració i seguiment del Pla Estratègic, del disseny, coordinació i seguiment de l’estratègia de recerca de l’Institut i de portar a terme l’avaluació dels grups. A més, es la responsable de fomentar, promoure i consolidar la internacionalització de la institució i de l’elaboració i execució del Pla de Foment de la cultura de recerca i de la innovació.

Com a Directora de la Unitat d’Innovació i Transferència Tecnològica, està especialitzada en projectes d’innovació i transferència tecnològica en el camp biomèdic així com, en el procés d’innovació des de la fase de definició i disseny del producte fins a la sortida al mercat. Entre les seves tasques, cal destacar la gestió de la innovació tecnològica desenvolupada en l’entorn de l’IIB Sant Pau, facilitar la col·laboració tecnològica entre els grups de recerca de l’IIB Sant Pau i en la negociació i tramitació de convenis amb la indústria. Donar suport en el finançament de projectes de desenvolupament tecnològic i en la gestió de la propietat intel·lectual i industrial de l’institut així com, donar suport a la creació de spin-offs i start-ups i en la detecció d’oportunitats de negoci.

Desenvolupa les seves tasques des de juny de 2017, data de la seva incorporació a l’institut.

Darrera actualització: 05 de març de 2019

Darrera actualització: 05 de març de 2019

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació

Estic d'acord