SERVEIS DE SUPORT

Unitat de Cultura Científica i de la innovació – UCC+i

DSC01005MJ

Coordinadora

Mª José Bartolomé
mbartolome@santpau.cat

 

La Unitat de Cultura Científica i de la Innovació (UCC+i) de la Fundació Institut de Recerca de l’Hospital de Sant Pau, òrgan gestor del IIB Sant Pau, va ser reconeguda i acreditada el passat mes de març de 2019 per a la “Fundación Española de la Ciencia y la Tecnologia (FECYT) – Ministerio de Ciencia, Innovación y Universidades, entrando a formar part de la “Red de Unidades de Cultura Científica y de la Innovación (Red UCC+i)”.

Les Unitats de Cultura Científica i de la Innovació (UCC+i) actuen d’intermediàries entre les institucions que les acullen i els ciutadans amb l’objectiu principal de promocionar la cultura científica, tecnològica i de la innovació, a través de la realització de diverses activitats ( comunicació científica, divulgació, formació, etc)

La Red de UCC+i té per objectiu fomentar l’intercanvi d’experiències i trobar sinergies entre entitats, amb la finalitat de millorar la qualitat dels productes i serveis de les UCC+i,  i promou l’optimització de recursos.

Logo-UCC-WEB

Darrera actualització: 02 de abril de 2020

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació