RECERCA

Xarxes de Recerca

Per a una recerca d’excel·lència és fonamental la participació en xarxes de col·laboració científica. L’Institut de Recerca participa activament en algunes de les principals xarxes de recerca nacionals i internacionals.

CIBER

L’objectiu del Centre d’Investigació Biomèdica en Xarxa, CIBER, consorci públic de recerca creat per iniciativa de l’Institut de Salut Carlos III (ISCIII) és impulsar la recerca d’excel·lència en Biomedicina i Ciències de la Salut que es realitza en el Sistema Nacional de Salut i en el Sistema de Ciència i Tecnologia. Per a això, es concentren esforços i recursos interdisciplinars i multiinstitucionals d’investigació, amb una dedicació preferent de recursos financers al voltant de xarxes de coneixement conformades per centres i grups de recerca dependents de diferents administracions i institucions públiques i privades.

logo_Ciber

Actualment, els 19 grups de l’IR Sant Pau participen activament en les 8 àrees temàtiques del CIBER. Aquesta participació reflecteix la qualitat investigadora dels grups de recerca que conformen l’institut i la repercussió social de les temàtiques i patologies que s’hi investiguen.

Darrera actualització: 14 de febrer de 2024

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació