SERVEIS DE SUPORT

Unitat de Gestió del ConeixementResponsable

Montse Campmany – Tel. 682 247 269 – ext. interna 30164 – mcampmany@santpau.cat

Equip

Cati Pérez – Tel. 689 702 579 / ext. interna 30167 – cperezr@santpau.cat
Almu Borrego – Tel. 686 858 547 / ext. interna 39666 – aborregoc@santpau.cat

També podeu contactar amb nosaltres a: IR_GestioConeixement@santpau.cat

 

Serveis adreçats al personal de recerca IR Sant Pau

 • Grups de recerca. T’ajudem a mantenir actualitzada la informació del personal del teu grup i la seva producció científica fent-ne seguiment periòdicament i donant-hi visibilitat al web institucional i al Portal de la Recerca de Catalunya.
 • Publicacions científiques. T’assessorem en la creació de la teva identificació digital d’autor i en el registre ORCID, et posem al dia de la normativa de filiació institucional i t’orientem en l’elecció de les revistes on pots publicar la teva recerca.
 • Accés obert. T’acompanyem en l’ús del Dipòsit Digital de Documents i les llicències Creative Commons i en la protecció dels drets d’autor i la propietat intel·lectual.
 • Dades de recerca. Et donem suport en l’ús del CORA.eiNa DMP per elaborar el pla de gestió de dades i t’orientem per a que dipositis les dades de recerca en un repositori obert.
 • Formació. Posem a la teva disposició recursos i recomanacions per a que puguis donar compliment als principis de la ciència oberta.

 

OBJECTIU DE LA UNITAT

Treballar cap a l’excel·lència en la gestió de la informació científica institucional, complint amb la normativa establerta, per contribuir en el desenvolupament de la recerca biomèdica i la millora de la salut i el benestar de la societat.

 

FUNCIONS

 • Garantir la correcta recollida d’informació, el càlcul d’indicadors de seguiment de l’activitat científica institucional i la seva publicació per facilitar la presa de decisions estratègiques.
 • Donar resposta als requeriments d’informació dels organismes oficials i als de la pròpia institució.
 • Assessorar al personal investigador sobre indicadors bibliomètrics, polítiques editorials i qualsevol tema relacionat amb la publicació en revistes científiques.
 • Promoure la ciència oberta en l’àmbit de la publicació en accés obert i la gestió de dades de recerca.
 • Impulsar i participar en la implementació i revisió de polítiques, estratègies i accions que permetin la millora constant dels procediments en el nostre àmbit de treball.
 • Promoure la formació i l’actualització competencial del personal de la nostra unitat per donar un servei de qualitat a la comunitat científica.

 

Darrera actualització: 22 de abril de 2024

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació