IIB SANT PAU

Qui som

L’Institut de Recerca gestiona sota la marca IIB Sant Pau la recerca dels grups propis i adscrits procedents de les següents institucions:

Fundació de Gestió Sanitària Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Fundació que gestiona el centre hospitalari d’alta tecnologia i d’atenció especialitzada on es desenvolupen activitats assistencials, docents i d’investigació en l’àmbit de la recerca clínica, epidemiològica i de serveis sanitaris.

www.santpau.cat

Logo Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Fundació privada que té per objectiu la promoció, gestió i difusió de la investigació biomèdica en l’àmbit de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

fundacioprivada-santpau.cat

Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

La UAB és una universitat pública que ofereix serveis d’ensenyament superior mitjançant la docència, la recerca i l’estudi.

www.uab.cat

Logo Fundació Puigvert

Fundació Puigvert

Referent nacional i internacional en urologia, nefrologia i andrologia, especialitats de les quals aborda els seus primers aspectes assistencials, de docència, formació i investigació.

www.fundacio-puigvert.es

Logo Banc de Sang i Teixits

Banc de Sang i Teixits

El Banc de Sang i Teixits és l’empresa pública del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya que té com a missió garantir l’abastament i el bon ús de sang i teixits a Catalunya, essent el centre de referència en immunologia diagnostica i de desenvolupament de teràpies avançades.

www.bancsang.net

Logo Centre Cochrane Iberoamericà

Centre Cochrane Iberoamericà

Entitat científica sense ànim de lucre que produeix i divulga revisions sistemàtiques de les intervencions sanitàries, amb l’objectiu impulsar la pràctica mèdica basada en la millor evidència científica disponible.

www.cochrane.es

Logo Equip d’Atenció Primària Sardenya

Equip d’Atenció Primària Sardenya

Empresa de professionals sanitaris integrada en el Sistema Públic de Salut per prestar els serveis d’atenció primària a la població de referència. La seva missió inclou la generació d’innovació constant en l’organització, l’atenció clínica, la docència i la recerca en l’àmbit de la salut.

www.eapsardenya.cat

Agència de Salut Pública de Barcelona

Organisme autònom creat pel Consorci Sanitari de Barcelona que té com a missió principal l’anàlisi de la situació de la salut de la població i dels seus determinants i el desenvolupament de polítiques per mantenir i millorar la salut de la població.

www.aspb.cat

Darrera actualització: 11 de novembre de 2022

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació