Fem recerca, fem IIB Santpau

25 Maig 2020

“Evidències COVID-19” és un recurs que ofereix informació rellevant relacionada amb la pandèmia del coronavirus SARS-CoV-2 i la COVID-19, elaborada per integrants de la Xarxa Cochrane Iberoamericana, de la que en formen part diversos investigadors de grups de recerca de l’IIB Sant Pau.

Aquest recurs recull una sèrie de documents que sintetitzen la informació més rellevant per a donar resposta a preguntes clíniques i temes prioritaris sobre la pandèmia, en forma de revisions de la literatura i avaluacions crítiques d’estudis. Els materials són elaborats per integrants de la Xarxa Cochrane Iberoamericana amb la intenció de sintetitzar i actualitzar el coneixement disponible en relació amb la COVID-19 i són compartits amb la intenció de donar una resposta col·laborativa a la situació actual.

PODEU TROBAR LA VERSIÓ MÉS ACTUALITZADA D’EVIDÈNCIES COVID-19 A LA PÀGINA WEB DEL CENTRE COCHRANE IBEROAMERICÀ

Tipus de documents:

– Respostes COVID-19: revisions ràpides de la literatura que responen preguntes prioritàries, a nivell local o global, a partir d’altres productes de transferència del coneixement existents o, quan sigui necessari, d’estudis primaris.

– Estudis COVID-19: comentaris estructurats d’estudis rellevants per la informació nova o original sobre el coronavirus i la COVID-19.

– Assajos clínics COVID-19: comentaris estructurats dels assajos clínics publicats de tractaments en pacients amb COVID-19 o d’estratègies per a la prevenció de la malaltia.

– Revisions Cochrane: enllaços a les revisions sistemàtiques Cochrane incloses en les dues primeres col·leccions especials que Cochrane ha preparat com a contingut relacionat amb la pandèmia de la COVID-19, per al control i prevenció de la infecció i les cures crítiques.

– Revisions Epistemonikos – COVID-19 L•OVE Working Group: enllaços a les revisions sistemàtiques elaborades pel COVID-19 L•OVE Working Group per a donar resposta de manera ràpida i rigorosa a l’emergència per la COVID-19.

 

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació