El dijous 15 de maig a les 18:30 h, Marina Rojo i Maria Antentas, investigadores de l’IR Sant Pau, faran una xerrada a la Biblioteca Sagrada Família titulada “La Vida en dolç. Passar-se de sucres té conseqüències”.
Has reflexionat mai sobre la quantitat de sucre que incorpores a través de la dieta? Un consum excessiu té efectes en el cos i conseqüències a llarg termini, sent un factor de risc per al desenvolupament de malalties com la diabetis de tipus 2 i l’esteatosi hepàtica, també coneguda com a malaltia de fetge gras. Però, per què? Quin és l’efecte nociu d’aquest excés?
En aquesta xerrada descobrirem la relació que hi ha entre el sucre i aquestes malalties, i compararem models 3D d’un fetge sa i d’un amb acumulació de greix per veure les diferències. A més, participaràs d’una activitat col·laborativa per classificar diversos aliments segons la quantitat de sucre que contenen. És sorprenent la quantitat que en porten alguns d’ells!
Apunta’t i descobreix com reduir la quantitat de sucre en el teu dia a dia sense comprometre el plaer dels aliments!
Adreça: C/ de Provença, 480, 08025 Barcelona
Horari: 18:30 h – 19:30 h