ACTUALITAT

NOTICIES

10/10/2023

Intel·ligència artificial per analitzar l’expressió genètica i potenciar la medicina personalitzada

La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació ha publicat aquesta entrevista al Dr. José Manuel Soria, cap del Grup de Genòmica de les Malalties Complexes a l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, amb motiu del Premi Joan Roget a la transferència de coneixement atorgat a Beyond You (abans Exheus).

Aquesta empresa, que va néixer com a spin-off del Institut de Recerca de Sant Pau, la Universitat Politècnica de Catalunya – BarcelonaTech (UPC) i Summit SL incubada al Venture Builder The Collider, és pionera en investigació i desenvolupament de tecnologia genètica avançada. Està especialitzada en l’anàlisi de l’expressió dels més de 22.000 gens presents al transcriptoma mitjançant intel·ligència artificial per detectar i corregir paràmetres que pugin estar fora de la normalitat amb recomanacions personalitzades.

Els Premis Joan Roget reconeixen les accions vinculades a la transferència de coneixement considerades com a casos d’èxit del sistema per la seva aportació al desenvolupament econòmic i social d’investigadors o tècnics individuals, juntament amb les institucions a què pertanyen.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació