ACTUALITAT

NOTICIES

28/07/2022

L’Institut de Recerca Biomèdica Sant Pau obté la certificació UNE 166002:2021 en reconeixement a l’excel·lència de la gestió de la R+D+i

L’Institut de Recerca Biomèdica Sant Pau (IIB Sant Pau) ha obtingut la certificació UNE 166002:2021, que atorga AENOR, per al sistema de gestió de Recerca, Desenvolupament Tecnològic i Innovació (R+D+i).

Aquesta certificació estableix els requisits i les pautes pràctiques per a la formulació i el desenvolupament de polítiques que garanteixen la gestió adequada de tot el procés d’R+D+i, sistematitzant-la i integrant-la a la resta d’activitats de l’organització mitjançant objectius específics.

És important destacar que l’acreditació s’ha obtingut per la totalitat de les àrees estratègiques, així com per a tots els programes transversals de l’institut, cosa que representa un reconeixement a la qualitat amb què es treballa a tots els grups de recerca i altres àrees de gestió.

Miriam Ors Griera, responsable de la Unitat d’Innovació i Transferència i adjunta a la direcció de l’IIB Sant Pau, destaca que “aquesta certificació posa en valor el gran treball que s’està fent en totes les activitats de R+D+i de l’institut. Alhora, ressalta la robustesa del sistema de gestió de qualitat integrat que permet mantenir els estàndards definits per la nostra política de R+D+i”.

Aquesta certificació s’ha pogut aconseguir gràcies a la feina conjunta i coordinada de la Unitat d’Innovació i Transferència -que forma part de la Plataforma ITEMAS- i la Unitat de Qualitat de l’IIB Sant Pau.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació