ACTUALITAT

NOTICIES

29/01/2018

L’Institut de Recerca de Sant Pau signa un conveni de col·laboració amb la Universitat Pompeu Fabra

La Unitat d’Imatge Cardíaca, del grup de Recerca de Cardiologia Clínica i Translacional, de l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau ha signat un conveni de col·laboració amb el Departament de Tecnologies de la Informació i Comunicacions de la UPF. L’objectiu general és desenvolupar mètodes i eines computacionals d’anàlisi d’imatges mèdiques, concretament, a partir de les característiques radiòmiques de les imatges de ressonància magnètica cardíaca.
La Radiòmica és una disciplina recent de la Física Mèdica que se centra en l’extracció de característiques quantificables a partir de diversos tipus d’imatges mèdiques (tomografies computades, ressonàncies magnètiques, tomografies per emissió de positrons). La utilització d’algoritmes numèrics permet extreure característiques que no són evidents a simple vista, i que contribueixen a millorar i completar la diagnosis de diverses patologies.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació