L’INSTITUT

Col·labora

Peces de Ciudad Social Wine dona 10.500 € a l’IR Sant Pau!

El vi solidari Peces de Ciudad Social Wine ha donat un total de 10.500 € a l’Institut de Recerca Sant Pau repartits en dos projectes relacionats amb malalties oncològiques:

  • 2.000 € aniran destinats a finançar el nostre projecte de recerca en Musicoteràpia en el pacient onco-hematològic ingressat a l’hospital de Sant Pau.
  • 8.500 € ajudaran a finançar projectes de recerca en pacients onco-hematològics dintre del nostre programa transversal de Teràpies Avançades.

 


La cursa solidària L’arriarem recapta més de 90.000 €!

Gairebé 2.500 persones han participat en l’Arriarem de Fontcoberta.

El passat 12 de novembre Fontcoberta va  acollir L’Arriarem, una marxa i cursa solidària per recaptar diners per la recerca de Sant Pau, en memòria de Marc Riera i Castellà,    que va morir fa uns mesos a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau amb només vint anys i degut a un Sarcoma d’Ewing.

Donada la implicació d’en Marc amb l’esport -entre d’altres, era àrbitre, jugador de waterpolo del Club Natació Banyoles, i molt aficionat al futbol-, la seva família va decidir  organitzar aquesta cursa solidària per recaptar donatius per a la recerca en Ewing que duem a terme l’Institut de Recerca Sant Pau.


S’aprova la reforma de la Llei de Mecenatge

El Consell de Ministres va aprovar el passat dimarts, 19 de desembre, un Reial decret llei mitjançant el qual modifica la Llei de Mecenatge vigent des de fa 21 anys.

Les novetats que introdueix la reforma de la llei del mecenatge en la norma 49/2002 són les següents:

  • Les deduccions passen del 35% al 40% aplicables amb caràcter general, tant per a persones físiques com jurídiques.
  • Per millorar el percentatge de deducció, es redueix de 4 a 3 anys el nombre d’exercicis en els quals ha de fer donatius una mateixa entitat.                                                                                          Les persones físiques podran passar al 45% i les entitats jurídiques al 50%.
  • La quantitat que es pot desgravar per micromecenatge passa de 150 a 250 euros (és la base sobre la qual es poden deduir el 80% de la donació a l’IRPF).
  • S’amplia la llista d’activitats econòmiques que poden gaudir de l’exempció: s’hi inclou la inserció sociolaboral i l’educació a persones amb altes capacitats, per exemple.

 Necessitem la teva donació!

Tots els particulars, entitats o empreses podeu donar suport a la recerca i la innovació de l’Institut de Recerca Sant Pau.

Les aportacions rebudes, aniran destinades de manera genèrica als projectes i activitats de recerca del nostre institut i  compten amb beneficis fiscals.

Podeu fer la vostra donació per transferència a:

Caixabank

I ara també fent un bizum per a ONG!

Moltes gràcies per la vostra donació!


 Informació sobre la recollida de dades amb finalitat fiscals i informatives

Els donatius efectuats a l’entitat estan subjectes als beneficis establerts a la Llei 49/2002, de 23 de desembre, de règim fiscal de les entitats sense afany de lucre i dels incentius fiscals al mecenatge i la Llei 27/2014, de l’Impost sobre Societats. Les donacions rebudes a la Fundació podran gaudir de les deduccions previstes a l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques i a l’Impost sobre societats. A aquests efectes la Fundació emetrà el corresponent certificat acreditant la donació efectuada.
Amb subjecció a la Llei 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, les seves dades s’incorporaran a un fitxer automatitzat titularitat de l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau amb la finalitat de confeccionar i remetre-li al domicili indicat el certificat fiscal referent a la seva donació, i amb la finalitat que l’entitat esmentada pugui tenir coneixement de les persones que fan donacions i li pugui remetre la informació sobre la mateixa i les activitats que du a terme. Vostè declara sota la seva responsabilitat que les dades indicades són certes, correctes, actualitzades i que li pertanyen. Conforme a la Llei de protecció de dades, vostè podrà exercir en qualsevol moment el dret d’accedir, rectificar i cancel·lar les seves dades i d’oposar-se al seu tractament, adreçant-se per correu electrònic a donatiusiib@santpau.cat.

Darrera actualització: 02 de maig de 2024

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació