ACTUALITAT

ACTIVITATS

Jun'23 10

10-06-2023

14:40 h Microxerrada IIB Sant Pau: Viure juntes per viure millor: habitatge cooperatiu i salut – Festa de la Ciència

El pròxims dissabte 10 i diumenge 11 de juny se celebrarà la 16a edició de la Festa de la ciència, la gran cita ciutadana amb la ciència i la recerca. Des de l’IIB Sant Pau, estarem presents amb moltes activitats divulgatives científiques com microxerrades, tallers i jocs.

El dissabte 10 de juny a les 14:40h, Ana Novoa, investigadora IIB Sant Pau al Departament ASPB Servei de Sistemes d’Informació en Salut (SeSIS) de l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB), realitzarà una microxerrada divulgativa a la Festa de la Ciència “Viure juntes per viure millor: habitatge cooperatiu i salut”. En el marc d’un projecte de recerca en marxa sobre els efectes en salut i benestar de l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús a Catalunya, la xerrada té per objectiu explicar quins són els efectes en salut d’aquest model d’habitatge, en increment a Catalunya els darrers anys, i quins són els mecanismes que expliquen aquesta relació.

Direcció:  Rambla de Prim, al barri Besòs-Maresme del districte de Sant Martí

Horari: 13:50 h – 14:20 h

Més informació

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació