ACTUALITAT

ACTIVITATS

Feb'23 21

21-02-2023

18:00 h Nou Seminari al CC Navas: Què és un assaig clínic? – Dra. Rosa Maria Antonijoan

El dimarts 21 de febrer a les 18 h, la Dra. Rosa Maria Antonijoan,  directora del CIM Sant Pau y de la Plataforma de Investigació Clínica del IIB Sant Pau, i Responsable de la Unitat de investigació clínica i assajos clínics de l’Institut d’Investigació Biomèdica Sant Pau (IIB-Sant Pau), donarà una xerrada al Centre Cívic Navas sobre els assajos clínics que es duen a terme al Centre de Investigació del Medicament  – CIM de l’institut de Recerca Sant Pau.

Durant la seva xerrada parlarà de com es desenvolupen i supervisen els assaigs clínics amb medicaments que es duen a terme en el CIM, majoritàriament en Fase I amb voluntaris sans per tal d’establir l’efecte dels medicaments en estadi inicial del seu desenvolupament i assaigs Fase II, en grups reduïts de pacients en col·laboració amb diversos serveis clínics de l’Hospital per tal d’aconseguir més informació cinètica o conceptual dels fàrmacs en estudi.

Adreça: Ptge. Torent, 1, 08027 Barcelona

Horari: 18:00 h – 19:00 h

Inscripcions

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació