ACTUALITAT

ACTIVITATS

Feb'23 01

01-02-2023

19:00 h Nou Seminari al CC Guinardó: El rol dels biobancs en la recerca biomèdica de qualitat – Dra. Elena Serrano

El dimecres 1 de febrer a les 19 h, la Dra. Elena Serrano Carballal, Directora del Biobanc IIB Sant Pau, Coordinadora del Nodo IR-HSCSP del Biobanc IIB Sant Pau i Responsable de la Plataforma de Biobanc e Inmunohistoquímica IIB Sant Pau,  donarà una xerrada al Centre Cívic Guinardó sobre el rol del biobanc de l’IR.

Els biobancs són estructures de recolzament a la investigació biomèdica sense ànim de lucre. La seva missió és la d’obtenir, processar, emmagatzemar, gestionar i posar a la disposició de la comunitat científica mostres biològiques humanes amb la finalitat de promoure la recerca biomèdica de qualitat, respectant els drets dels donants.

L’Institut de Recerca del Hospital de la Santa Creu i Sant Pau disposa de un biobanc autoritzat pel Dpt. de Salut de la Generalitat de Catalunya. L’objectiu del Biobanc IIB Sant Pau és incrementar l’accessibilitat de les mostres biològiques humanes, actuant com a enllaç entre donants de mostres, personal assistencial i comunitat científica per a l’harmonització dels drets, deures i interessos de cadascun dels col·lectius amb la finalitat de facilitar d’aquesta manera l’avanç de la recerca biomèdica de qualitat.

Adreça: Rda Guinardó, 113-141 Barcelona 08043

Horari: 19:00 h – 20:00 h

Inscripcions

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació