ACTUALITAT

NOTICIES

22/07/2021

El vídeo oficial del projecte COVIRNA ja està disponible

L’Institut de Recerca de Sant Pau-IIB Sant Pau, és un dels socis que formen el Projecte @Covirna.EU, que pretén generar una prova de diagnòstic basada en biomarcadors d’ARN cardiovascular altament predictiu dels resultats clínics dels pacients COVID-19 i permetre la seva ràpida absorció de mercat amb l’objectiu de millorar la vigilància individualitzada, l’atenció i el seguiment d’aquests pacients en el context de la pandèmia actual.

Els principals objectius del Projecte COVIRNA són:

  • Construir un banc biomètric amb 2.000 mostres de sang de cohorts existents de pacients COVID-19 a tota Europa per realitzar un estudi internacional multicèntric.
  • Aconseguir la qualificació de biomarcador i seleccionar un subconjunt de lncARNs altament específic predictiu dels resultats clínics COVID-19 utilitzant la bioinformàtica, intel·ligència artificial (IA) i bioestadística i,
  • Construir un model de predicció de l’evolució de la malaltia basat en lncARNs seleccionats i dades clíniques i dissenyar un test de diagnòstic in vitro (IVD) fiable, eficient i fàcil d’utilitzar per predir resultats clínics COVID19.

Si voleu saber més sobre el Projecte COVIRNA mireu el vídeo a continuació:

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació