ACTUALITAT

NOTICIES

15/11/2023

El Dr. Pablo Alonso, un any més a la llista dels científics més citats del món

El Dr. Pablo Alonso Coello, director de l’Àrea d’Epidemiologia, Salut Pública i Atenció Primària de l’Institut de Recerca Sant Pau i investigador del Centre Cochrane Iberoamericà, figura novament a la llista dels científics més citats del món que publica Clarivate Analytics. Aquesta llista reconeix investigadors de renom mundial seleccionats pel seu treball excepcional en recerca, demostrat per la producció de diversos articles altament citats que es classifiquen dins l’1% més citat per camp i any a la Web of Science.

El Dr. Alonso ja ha aparegut en altres ocasions entre els investigadors més citats del món en el seu camp, tant en la llista de Clarivate Analytics com en la classificació de la Universitat de Stanford (Estat Unit) que publica una llista amb el 2% dels científics més citats del món.

Per a ell, “és un honor figurar en aquesta llista com un dels científics més citats. És un reconeixement a tot el grup de treball”.

Segons detalla el cap d’Anàlisi de Recerca a l’Institut d’Informació Científica de Clarivate, David Pendlebury, “La llista d’investigadors altament citats identifica i celebra investigadors individuals excepcionals, la influència significativa i àmplia dels quals en els seus camps es tradueix en impacte a la seva comunitat de recerca i innovacions que fan que el món sigui més saludable, sostenible i segur. Les seves contribucions ressonen molt més enllà dels seus assoliments individuals, reforçant la base de l’excel·lència i la innovació en la recerca”.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació