ACTUALITAT

NOTICIES

14/10/2020

ACTIVA’TT pel Dia Mundial de la Trombosi

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Trombosi, el Recinte Modernista de Sant Pau acull un acte commemoratiu, el proper divendres 20 de novembre a partir de les 17 hores, per presentar l’Associació ACTIVA’TT i les seves activitats en el camp de la investigació i la prevenció. També es presentarà el Centre Mòbil de Valoració de Malalties Vasculars, principal eina de l’Associació per a recaptar fons destinats a finançar projectes d’investigació a l’Institut de Recerca de Sant Pau.

L’acte serà conduït pel periodista Xavier Grasset i presidit per José Manuel Soria, president de l’Associació ACTIVA’TT i director del Grup de Recerca de Genòmica de Malalties Complexes de l’Institut de Recerca de Sant Pau. La jornada comptarà amb la presència de Ramon Tremosa, conseller d’Empresa i Coneixement, i del director de l’Institut de Recerca de Sant Pau, Jordi Surrallés.

L’accés a l’acte és limitat i per invitació.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació