ACTUALITAT

NOTICIES

25/09/2020

Ajudes per la recerca en càncer AECC 2020

La Dra. Lorena Alba Castellón, del Grup de Recerca d’Oncogènesi i Antitumorals de l’Institut de Recerca de l’Hospital de Sant Pau – IIB Sant Pau, ha obtingut una ajuda postdoctoral de l’Asociación Española Contra el Cáncer (AECC) pel seu projecte Cancer Associated Firbroblast-Tarageted Nanoparticles to Improve Antimetastastic Therapyn Colorectal Cancer. Aquest ajut ha estat lliurat per l’AECC amb motiu del Dia Mundial de la Investigació en Càncer (World Cancer Research Day) que es celebra el 24 de setembre.

Aquest ajut, que financia el contracte de l’investigador i va acompanyat de 5000€ per a l’estada, té com a finalitat donar suport a investigadors doctorats recentment per a desenvolupar un projecte de recerca en càncer en un centre de l’Estat, amb la possibilitat de realitzar una estància formativa en un centre de referència nacional o internacional per a promoure el talent dels joves investigadors en aquesta primera etapa formativa postdoctoral.

Per altra banda, l’AECC vol donar suport, també, durant totes les fases de la investigació, des de la primera idea amb les Ideas Semilla AECC, fins la seva arribada als pacients amb ajudes com la nova convocatòria AECC Innova.

Els projectes escollits cobreixen la investigació de diferents tipus de càncer i estan enfocats en la cerca de nous tractaments més específics i amb menys efectes secundaris, en el diagnòstic i classificació dels tumors per a poder seleccionar el tractament més idoni per a cada pacient, i en comprendre millor les possibles causes d’aquesta malaltia i els seus factors de risc.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació