ACTUALITAT

NOTICIES

09/01/2017

Ajuts a la recerca en oncologia de l’AECC

Recentment va tenir lloc a Barcelona l’entrega de ajuts a la recerca en oncologia, dins de l’Acte Institucional 2016 de l’Asociación Española Contra el Cáncer (AECC). S.M. la Reina Doña Letizia, presidenta d’honor de la Fundació Científica de l’AECC, va fer entrega de dos ajuts destinats al Grup Associat de recerca del Servei de Radiofísica i Radioprotecció de l’Hospital.

El primer està destinat a Maria Lizondo, que ha acabat el 2016 la residència en la especialitat de Radiofísica Hospitalària, i que gaudirà d’una beca de tres anys prorrogables a cinc per tal de desenvolupar el projecte “Evaluación de las nuevas estrategias de irradiación en el tratamiento del cáncer de mama y su implementación en la clínica”, del qual és investigadora principal la Dra. Montserrat Ribas, directora del Servei.

El segon està destinat al projecte “Dosimetría en piel en técnicas de IMRT y SBRT”, presentat a la convocatòria Projectes Singulars 2015, del qual l’investigador principal és el Dr. Pablo Carrasco, adjunt del Servei.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació