ACTUALITAT

NOTICIES

08/03/2024

Anna Aulinas, reconeguda en l’àmbit europeu com a Rising Star

La Dra. Anna Aulinas, coordinadora de la Unitat de Malalties Hipofisàries a l’Hospital de Sant Pau,  investigadora al grup de Malalties de la Hipòfisi a l’Institut de Recerca Sant Pau i membre de la Unitat 747 del CIBERER (Xarxa de Recerca de Malalties Rares a Espanya), ha estat recentment distingida en l’àmbit europeu amb el Premi Rising Star 2024 de la European Journal Endocrinology (EJE).

Aquest guardó és concedit a aquelles persones seleccionades pels editors d’aquesta prestigiosa revista per mostrar un prometedor potencial, assoliment i trajectòria en establir-se com a investigadors clínics i translacionals en l’àmbit de l’endocrinologia, amb un alt potencial per a servir com a futurs editors de l’EJE. El premi consisteix en la pertinença al Consell d’Avaluadors de l’EJE Rising Star durant dos anys, un programa de tutoria dedicat per a futurs editors de la revista.

La Dra. Aulinas es va especialitzar en endocrinologia a l’Hospital de Sant Pau i més tard va fer una estada postdoctoral  de 2 anys a la Unitat de Neuroendocrinologia del Massachussets General Hospital (Harvard Medical School), a Boston (Estats Units) i va obtenir un contracte Juan Rodés. Actualment, exerceix com a investigadora a l’Institut de Recerca Sant Pau, en el grup de recerca de Malalties de la Hipòfisi – que lidera la Dra. Susan Webb- i coordina la Unitat de Malalties de la Hipòfisi a l’Hospital de Sant Pau, un Centre Nacional de Referència acreditat en Malalties de la Hipòfisi i un centre reconegut per la Xarxa de Referència Europea en Malalties Endocrines Rares (EndoERN).

La Dra. Aulinas ha estat guardonada amb diversos premis d’investigació jove de societats científiques nacionals i internacionals per la seva recerca i contribucions en el camp de la neuroendocrinologia. El seu treball i dedicació són un exemple de l’excel·lència que defineixen el personal de l’institut de recerca Sant Pau, reforçant la seva reputació com a centre de referència en el tractament de les malalties endocrines.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació