ACTUALITAT

NOTICIES

21/04/2023

Arrenca INNOPAU, el programa per a impulsar la cultura innovadora a l’IIB Sant Pau

Aquesta setmana s’ha donat el tret de sortida del programa INNOPAU, la incubadora d’idees de l’IB Sant Pau que neix amb l’objectiu de potenciar la cultura innovadora i dotar d’eines de valor afegit dins de l’ecosistema IIB Sant Pau.

Aquest programa immersiu treballarà en 8 projectes seleccionats d’entre tots els presentats pels grups de recerca de l’IIB Sant Pau i conclourà amb el “Dia de la innovació”, al novembre, on tots els equips participants mostraran els seus projectes a un públic que reunirà actors clau de l’ecosistema d’innovació.

El programa, coordinat i organitzat per la Unitat de Transferència i Innovació de l’institut, té una durada de 6 mesos i està emmarcat dins dels objectius establerts en la plataforma ITEMAS del Instituto Carlos III (2021-2023), que té com a objectiu dinamitzar de forma efectiva la capacitat industrial generada des del Sistema Nacional de Salut i la transferència real dels resultats.

Aquesta setmana s’ha celebrat la primera presentació kick-off en format online i s’han realitzat les sessions formatives en format Hackathon del primer mòdul de la mà de la consultora científica Iolanda Marchueta en les instal·lacions del Barcelona Health Hub. Durant aquest mòdul els equips treballaran amb el nucli del projecte, la necessitat clínica.

Dels 8 equips seleccionats, la meitat són de base biològica i l’altre meitat, de base tecnològica i digital. Les àrees terapèutiques que aborden són: oncologia, medicina neurodegenerativa, salut respiratòria, patologies renals, trastorns neuromusculars, cardiovasculars i sistema reproductiu.

1r Guanyador solucio
Des de l’organització, es vol agrair als col·laboradors que ja han interaccionat amb el programa i han avaluat els diferents projectes. Aquests son el Comitè d’Avaluació extern i intern format per: Arvor, SDLI i Connectem, l’Hospital Sant Pau (Oficina Més Sant Pau), i l’Institut de Recerca Sant Pau (Unitat de Transferència i Innovació).

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació