ACTUALITAT

NOTICIES

08/11/2021

Campanya de donació per recerca en musicoteràpia a Sant Pau

Avui la cadena de supermercats Condis inicia la campanya en benefici del projecte de Musicoteràpia per a pacients onco-hematològics a Sant Pau.

Els clients d’aquesta cadena de supermercats poden arrodonir el cost de la seva compra, si el pagament és amb targeta, i contribuir a un projecte pioner sobre intervencions de musicoteràpia per a pacients en teràpia cel·lular.Arrodoniment_2

La musicoteràpia per a pacients onco-hematològics a Sant Pau és un projecte de recerca impulsat per l’equip d’Onco-hematologia de Sant Pau en col·laboració amb l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i la Fundació Oncolliga. La proposta parteix del fet que els pacients amb càncer tenen un alt nivell de malestar emocional que es veu augmentat pels llargs ingressos a l’hospital i per l’aïllament que això comporta. S’espera que les intervencions de musicoteràpia esdevinguin un suport integral positiu, que els redueixi els nivells de malestar físic i emocional en els pacients hospitalitzats, i a millorar l’estat anímic i  la qualitat de vida tant de pacients com dels seus cuidadors familiars i professionals. El projecte proposa implementar sessions de musicoteràpia i estudiar els beneficis en la qualitat de vida dels pacients i cuidadors mesurant l’impacte d’aquestes sessions.

A més de la campanya que avui s’inicia als supermercats Condis, aquest projecte accepta donacions mitjançant el web https://musicoterapiasantpau.cat/.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació