ACTUALITAT

NOTICIES

13/09/2019

Creat el primer ‘think tank’ de l’Estat especialitzat en teràpies avançades

El Dr. Jordi Sierra, director del Servei d’Hematologia de Sant Pau i cap del Grup d’Hematologia oncològica i trasplantament de l’Institut de Recerca de Sant Pau és un dels impulsors del projecte RET-A ‘Reflexió Estratègica sobre el maneig i implementació de les noves teràpies Avançades’, una iniciativa pionera a l’Estat que serà el primer’ think tank ‘(laboratori d’idees) a aprofundir, analitzar i exposar els reptes i oportunitats de les noves teràpies cel·lulars.

 

Aquesta anàlisi tractarà de respondre quatre qüestions clau: quin és el mapa de partida, com seria el procés assistencial integral desitjat, quins són els models innovadors d’avaluació econòmica a aplicar i quin és el futur d’aquestes teràpies. A la seva primera cita, el Grupo Asesor CORE, en el que participa la Sociedad Española de Directivos de la Salud (SEDISA), entre d’altres, es va reunir per plantejar el marc, disseny i abast més adequats del projecte, sobre els quals, posteriorment, treballaran els grups de treball tècnics.

Aquest grup impulsor està format, a part de pel Dr. Jordi Sierra, pel president de la Sociedad Española de Farmacia Hospitalaria (SEFH), el doctor Miquel Ángel Calleja; el director del Servei d’Hematologia de l’Hospital General Universitario Gregorio Marañón de Madrid, el doctor José Luis Díez; el president de SEDISA, Joaquín Estévez; el doctor Ramón García Sanz, hematòleg a l’Hospital Universitario de Salamanca i president electe de la Sociedad Española de Hematología y Hemoteràpia (SEHH); el director del Servei d’Hematologia de l’Hospital Universitario 12 de Octubre de Madrid, el doctor Joaquín Martínez i la presidenta de la Sociedad Española de Oncología Médica (SEOM), la doctora Ruth Vera.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació