ACTUALITAT

NOTICIES

01/02/2022

Diumenge solidari a benefici d’Activa’tt i la recerca en trombosi

El Recinte Modernista de Sant Pau organitza el proper diumenge 6 de febrer una jornada solidària a benefici de l’Associació ACTIVA’TT i la recerca contra la trombosi.

Diumenge 6 de febrer 10 – 17 h.

 

El proper 6 de febrer, de 10 a 17 h, podreu participar en el “Diumenge Solidari” que, en col·laboració amb l’Associació ACTIVA’TT, es dedicarà a la lluita contra la trombosi. La recaptació obtinguda aquest dia anirà destinada a finançar projectes científics que es desenvolupen a l’Institut de Recerca de Sant Pau al voltant d’aquesta afecció.

Per a aquest “Diumenge Solidari” s’han programat dues audicions del Cor Vivaldi – Petits Cantors de Catalunya, coral de l’escola Ipsi, a les 11.30 h i a les 12.30 h.

Durant tota la jornada, a la planta baixa del pavelló central d’Operacions, tres artistes artesans posaran a disposició dels visitants la seva ceràmica pintada (Anna Canals), els seus perfums (Bravanariz) i les seves joies fetes a partir del reciclatge (Tensi Solsona). Els beneficis d’aquesta iniciativa, organitzada per Charming Societat Amiga, es destinaran també a la recerca contra la trombosi que impulsa ACTIVA’TT.

Sobre la trombosi

La trombosi és la causant del 25% de les morts arreu del món, el principal factor responsable de causes de mort com l’infart agut de miocari, l’ictus i el tromboembolisme venós. És, a més, la responsable directa de, com a mínim, el 33% de les morts per COVID-19. De fet, el risc de desenvolupar trombosi en pacients covid és un dels estudis que, en col·laboració amb l’associació ACTIVA’TT, es va posar en marxa a l’Institut de Recerca Sant Pau l’any 2020 amb l’arribada de la pandèmia.

Sobre Activa’tt 

Activa’TT és una associació sense ànim de lucre constituïda el 2015 per professionals de Sant Pau, amb l’objectiu d’informar i conscienciar de la importància de les malalties vasculars i de recaptar fons per a la recerca en aquestes malalties per millorar la investigació, la seva prevenció, el diagnòstic i el tractament. Al capdavant hi trobem al Dr. José Manual Soria, cap del Grup de Genòmica de les Malalties Complexes de l’Institut de Recerca de SantPau, el Dr. José Román Escudero, director del Servei d’Angiologia, Cirurgia Vascular i Endovascular de l’Hospital Sant Pau i investigador del mateix grup, i el Dr. Joan Carles Souto, cap de Grup d’Hemostàsia i Trombosi de l’IIB Sant Pau i consultor sènior de la Unitat d’Hemostàsia i Trombosi del Servei d’Hematologia de l’Hospital de Sant Pau.

No us perdeu aquesta jornada i participeu en el Diumenge Solidari!

Podeu comprar la vostra entrada a: https://www.santpaubarcelona.org/ca/diumenge-solidari-la-recerca-contra-la-trombosi

Entrada gratuïta per a menors de 12 anys, majors de 65 i titulars del carnet d’Amic del Recinte Modernista.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació