ACTUALITAT

NOTICIES

12/12/2022

Dos projectes innovadors de Sant Pau, presentats al programa OnCampus de The Collider

L’equip d’Innovació de l’Institut de Recerca de l’Hospital Santa Creu i Sant Pau – IIB Sant Pau ha presentat a l’OnCampus de ‘The Collider’ dos projectes innovadors creats íntegrament per professionals de Sant Pau.

‘The Collider’ és el programa d’innovació de Mobile World Capital que fa possible la transferència deep tech entre ciència, mercat i societat per impulsar el desenvolupament de startups tecnològiques.

Els projectes que ha presentat l’IIB Sant Pau són:

1) Un dispositiu mèdic per a la millora dels procediments de broncoscòpia. Investigadores Principals: Marta Navarro Colom i Laura Moreno Gómez.

2) Una plataforma de salut digital per millorar la cura continuada de les pacients d’endometriosi i proporcionar-los una eina per millorar la gestió de la malaltia. Investigador Principal: Dr. Josep Estadella.

En els projectes han participat professionals tant de l’àrea assistencial de l’hospital com de l’equip d’Innovació d’Infermeria, la unitat de Fabricació en 3D de l’hospital, la unitat de Salut Digital i la unitat de Transferència Tecnològica i Innovació de l’Institut de Recerca (IR) Sant Pau.

Des del departament d’Innovació de l’IR expliquen que el programa OnCampus “representa una gran oportunitat tant per avançar amb els projectes, com per validar les propostes de valor establint relació amb els principals stakeholders de l’ecosistema i desenvolupar les estratègies de transferència tecnològica”.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació