ACTUALITAT

NOTICIES

20/11/2019

El Dr. Alonso Coello, investigador de l’Institut de Recerca de Sant Pau – IIb Sant Pau, entre els més influents del món

El Dr. Pablo Alonso Coello, responsable del Grup de Recerca d’Epidemiologia Clínica i Serveis Sanitaris de l’Àrea d’Epidemiologia, Salut Pública i Serveis Sanitaris de l’Institut de Recerca de Sant Pau – IIb Sant Pau, és un dels 38 investigadors de centres de recerca i universitats catalanes que figuren en la llista dels més citats del món. La llista “Highly Cited Researchers” la publica cada any el Web of Science Group.

En total, la llista “Highly Cited Researchers” inclou 6.216 investigadors de tot el món. Són els que han publicat articles molt citats pels seus col·legues i, per tant, els més influents. Els investigadors altament citats treballen a 60 països diferents, però el 85% es concentra en institucions de 10 països i el 72% en els cinc primers. Això revela una alta concentració de talent en pocs països.

El més representat és Estats Units, -el 44% del total. El segueixen la Xina i el Regne Unit. La resta dels deu primers llocs corresponen a Alemanya, Austràlia, Canadà, Holanda, França, Suïssa i Espanya.

Espanya està representada a la llista amb 116 investigadors, que suposen l’1,9% del total mundial. Els investigadors de centres catalans són aproximadament  la tercera part del total que hi ha a centres de l’Estat espanyol.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació