ACTUALITAT

NOTICIES

12/08/2022

El Dr. Juan Fortea, escollit coordinador del Grup d’Estudi de Síndrome de Down i Alzheimer de la ISTAART

Juan Fortea, investigador de l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau – IIB Sant Pau i cap de la Unitat de Memòria del Servei de Neurologia del mateix hospital ha estat nomenat coordinador del Grup d’Estudi de Síndrome de Down i Alzheimer de la Societat Internacional per a l’Avanç de la Investigació i el Tractament de l’Alzheimer (ISTAART).
El nomenament s’ha fet públic durant la Conferència Internacional de l’Associació d’Alzheimer (AAIC2022) que se celebra aquests dies en format híbrid: presencial i en línia. “És un gran orgull poder presidir aquest grup de treball a ISTAART. La tasca de recerca en xarxa amb altres científics de tot el món és fonamental per enfortir el coneixement en aquesta àrea i poder avançar en benefici dels nostres pacients”, comenta aquest expert.

El Dr. Fortea té una gran formació i experiència en el camp de les demències i la neurologia cognitiva. La Unitat de Memòria que dirigeix a Sant Pau ha desenvolupat un pla pioner a escala mundial per al cribratge poblacional de la malaltia d’Alzheimer als adults amb síndrome de Down. Aquesta unitat avalua una de les cohorts més grans del món d’adults amb síndrome de Down i estudis multimodals de biomarcadors d’Alzheimer.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació