ACTUALITAT

NOTICIES

14/06/2024

El Dr. Abdel Hakim Moustafa Presenta Tecnologies 3D al Sónar+D

El Dr. Abdel Hakim Moustafa, cardiòleg, tecnòleg i director del Dimension Lab de l’Hospital de Sant Pau va participar ahir al Festival Sónar+D, on va dur a terme a una xerrada sobre el treball que desenvolupa el seu laboratori per al planejament virtual de cirurgia fent servir modelatge 3D, bessons digitals i impressió 3D de dispositius mèdics personalitzats per atendre pacients amb malalties complexes. Uns dispositius mèdics que permeten personalitzar l’atenció als pacients amb malalties complexes i ens situen a la capdavantera de les intervencions quirúrgiques utilitzant tecnologia 3D.

Mostrant les innovacions que estan donant forma al futur de les indústries creatives, Sónar+D. és una plataforma per a la col·laboració, l’experimentació i l’exploració de les últimes tendències en la cultura digital. Amb un programa d’actuacions, xerrades, workshops, exposicions i instal·lacions, sempre en constant evolució i dissenyat amb i per a artistes emergents, empreses, start-ups i professionals consolidats, Sónar+D és on la innovació es troba amb la cultura. Participar en esdeveniments com aquest permet a l’Hospital de Sant Pau posicionar-se davant de públics diversos, aportant valor i reconeixement de marca.

Participar en esdeveniments com aquest permet a l’Hospital de Sant Pau posicionar-se davant de públics diversos, aportant valor i reconeixement de marca. Aquestes actuacions no només donen visibilitat a les innovacions tecnològiques del centre, sinó que també reforcen el seu lideratge en el camp de la medicina avançada i la recerca científica.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació