ACTUALITAT

NOTICIES

26/01/2023

El Dr. Pablo Alonso torna a aparèixer a la llista dels científics més citats del món

 

El Dr. Pablo Alonso Coello, director de l’Àrea d’Epidemiologia, Salut Pública i Atenció Primària de l’Institut de Recerca de l’Hospital Santa Creu i Sant Pau – IIB Sant Pau i investigador del Centre Cochrane Iberoamericà figura novament a la llista dels científics més citats del món que publica Clarivate Analytics.

Aquesta llista reconeix investigadors de tall mundial seleccionats pel seu treball excepcional en investigació, demostrat per la producció de diversos articles altament citats que es classifiquen al top 1% de citacions per camp i any a la Web of Science.

El Dr. Alonso ja ha aparegut en altres ocasions entre els investigadors més citats del món al seu camp. Aquest any apareix també a la classificació de la Universitat de Stanford (Estats Units) que publica una llista amb el 2% dels científics més citats del món.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació