ACTUALITAT

NOTICIES

24/10/2018

El Grup de Genòmica de Malalties Complexes de l’IIB-Sant Pau guardonat per la SETH

El Grup de Genòmica de Malalties Complexes de l’IIB-Sant Pau ha estat guardonat amb el Premi Antonio López Borrasca de la Societat Espanyola de Trombosi i Hemostàsia (SETH) pel projecte d’investigació “Validació del Projecte MIRTO: Modeling the Individual Risk of Thrombosis in Oncology “. El Premi ha estat lliurat en el XXXIV Congrés de la SETH celebrat recentment a Granada.

L’objectiu principal del projecte és proporcionar als professionals de la salut eines eficients per al diagnòstic i la prevenció de la malaltia tromboembòlica en pacients amb càncer.

Aquest projecte clínic multicèntric i prospectiu ha desenvolupat un nou algoritme per identificar els pacients amb càncer que desenvoluparan tromboembolisme venós durant els sis primers mesos després del diagnòstic oncològic. Ara, el grup està a l’espera de la validació a nivell internacional d’aquest algoritme a partir de les mostres del prestigiós estudi Vienna-CAT en col·laboració amb la Universitat de Viena.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació