ACTUALITAT

NOTICIES

18/11/2021

El projecte Dreamer per la detecció precoç de l’Alzheimer, guanya dos premis e-Tech 2021

El projecte Dreamer,  que compta amb la participació del grup de recerca de Neurobiologia de les Demències de l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau – IIB Sant Pau i la Unitat de Memòria del Servei de Neurologia de l’hospital, ha guanyat dos premis en la darrera edició dels premis E-TECH: Premi del Públic a millor projecte, producte o servei tecnològic de Girona i Premi BBVA del Jurat a la millor recerca i innovació tecnològica.

Dreamer és un projecte d’innovació per a la detecció precoç de la malaltia d’Alzeimer que permet el diagnòstic en fase pre-clínica, mitjançant marcadors cognitius i registres encefalogràfics, amb ús d’intel·ligència artificial i el desenvolupament d’un dispositiu portable i no invasiu. El projecte està  liderat tecnològicament per l’empresa MJN Neuro i clínicament per la Unitat de Memòria de Sant Pau juntament amb el Departament de Neurociències de la  Clínica Corachan.

Els premis E-TECH són una iniciativa de l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTG) que busca donar visibilitat i fer difusió de les noves tecnologies en projectes amb participació d’empreses en el territori gironí. L’acte de lliurament dels premis E-TECH en la seva 15ena edició es va celebrar aquest dilluns 15 de novembre.

 

Podeu gaudir de l’acte de lliurament dels Premis E-TECH 2021 en el vídeo a continuació:

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació