ACTUALITAT

NOTICIES

10/10/2022

Els centres de recerca CERCA ens unim a la nova plataforma CERCAGINYS

L’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, com a centre CERCA, forma part del nou projecte CERCAGINYS. Es tracta d’un portal d’accés a les diferents infraestructures científiques i tècniques dels instituts de recerca i altres centres que tenen aquesta certificació.

En total estan disponibles 196 plataformes dels 41 centres CERCA que estan classificades per categories i per acreditacions de qualitat, entre les quals estan les de l’IR Sant Pau.

La iniciativa vol optimitzar l’accés a aquestes instal·lacions per a tota la comunitat científica i tecnològica, i, molt especialment, vol evidenciar la possibilitat que el sector privat empresarial i industrial també en faci ús i pugui accedir als serveis de personal tècnic altament qualificat.

Aquesta proposta forma part d’un projecte més ampli, vinculat al Pla d’acció d’infraestructures finançat pel Ministeri de Ciència i Innovació a través de la I-CERCA. L’acord amb el Ministeri reconeix l’existència d’un sistema de centres a Catalunya i obre la porta a la futura creació d’una Infraestructura Científicotècnica Singular (ICTS) virtual.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació