ACTUALITAT

NOTICIES

04/04/2017

Ensenyem els projectes becats per la Marató de TV3

Un grup de ciutadans ha visitat avui les instal·lacions de l’Institut de Recerca de Sant Pau que acull el projecte que van finançar a través de les beques de la Marató de TV3 de l’any 2013. El projecte “La malaltia d’Alzheimer a la síndrome de Down. Estudis multimodals amb LCR, RM, EEG i PET” liderat pel Dr. Joan Fortea, metge de la Unitat de Memòria, del Servei de Neurologia i de l’Institut de Recerca, de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.
Veure més
Durant la visita se’ls hi ha projectat un vídeo divulgatiu de La Marató de TV3, i han visitat també la Unitat Funcional de Síndrome de Down i Malaltia d’Alzheimer. Aquesta Unitat, creada el 2016, és la responsable de portar a terme el programa de salut consensuat per la Fundació Catalana Síndrome de Down i l’Hospital de Sant Pau per la detecció precoç de la malaltia d’Alzheimer i altres patologies neurològiques.
La propera visita està prevista pel proper 6 de juny per veure el projecte atorgat al Dr. Joan Cinca en la Marató de TV3 de l’edició de 2014.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació