ACTUALITAT

ACTIVITATS

Oct'17 16

16-10-2017

FORMACIÓ I + D + I, “Patentar i publicar: És compatible?”

Lloc: Aula 1 de la 5ª planta del Hospital de Sant Pau

L’Institut de Recerca Biomèdica, en col·laboració amb l’empresa Elzaburu, organitzen pel proper 16 d’octubre una sessió centrada en conèixer les claus per patentar sense retardar ni impedir les publicacions científiques, una problemàtica que es presenta en el transcurs de la majoria de projectes d’investigació. Aquesta formació està adreçada als professionals que estan col·laborant en projectes de recerca o en el desenvolupament nous dispositius o productes susceptibles de transferir-se al mercat.

L’objectiu de la sessió -impartida per Patricia Salama Cohén, doctora en bioquímica i biologia molecular i actualment part de l’equip d’Elzaburu- és aprofundir en la importància de no revelar una possible invenció abans de presentar una sol·licitud de patent i ensenyar algunes tècniques per efectuar comunicacions a congressos, sense anticipar invencions.

La sessió tindrà lloc el proper 16 d’octubre, de 12 a 13 hores, a l’aula 1 de la 5a planta de l’Hospital.

Veure programa

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació