ACTUALITAT

NOTICIES

08/10/2019

GlyCardial Diagnostics anuncia la inscripció dels dos primers pacients en el  “EDICA trial”

Aquests pacients han estat inclosos a l’Hospital Santa Creu i Sant Pau de Barcelona per l’equip dirigit pel doctor Alessandro Sionis i a l’Hospital Universitari La Paz de Madrid per l’equip dirigit pel doctor José Luis López-Sendón. L’assaig és un estudi internacional in vitro multicèntric dissenyat per validar el rendiment d’Apo J-Glyc com a nou biomarcador per a la detecció precoç de la isquèmia miocàrdica.

La validació d’aquest nou biomarcador suposarà un avanç important en l’àmbit cardiovascular, ja que actualment no hi ha biomarcadors específics per a la detecció precoç de la isquèmia. Aquest diagnòstic precoç permetrà identificar l’esdeveniment quan el dany cardíac continua sent reversible, minimitzant les conseqüències de la malaltia. La companyia preveu inscriure aproximadament 646 pacients i en el procés que inicialment participarà sis llocs de quatre hospitals líders d’Espanya i Regne Unit.

La participació en l’estudi de cada pacient serà d’aproximadament 12 mesos, cosa que permetrà no només avaluar el valor diagnòstic del biomarcador, sinó també el seu valor afegit pronostic i estratificació de risc.

https://www.glycardial.com/

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació