ACTUALITAT

ACTIVITATS

Nov'17 27

27-11-2017

I Jornada Interhospitalària de Genètica de Catalunya

Lloc: Sala d’actes de l’Hospital

El proper 27 de novembre, el Servei de Genètica de l’Hospital de Sant Pau organitza la I Jornada Interhospitalària de Genètica de Catalunya amb l’objectiu de reunir a tots els professionals dels diferents hospitals del territori, amb Servei, Unitat o Laboratori d’aquesta especialitat, implicats en el diagnòstic genètic dins del context assistencial. La jornada tindrà lloc a la sala d’actes de l’Hospital.

Amb aproximadament 200 inscrits i el patrocini de 16 empreses i entitats dels sector, la Jornada pretén visualitzar la situació actual de la genètica hospitalària a Catalunya, definir quina és la tendència del sector arran de la incorporació de noves tecnologies d’anàlisis genètica i quina és la relació present i futura entre els hospitals i les empreses del sector del diagnòstic genètic. També es discutirà sobre el paper de la Genètica hospitalària en la medicina personalitzada, amb presentacions de projectes pilot en els camps de l’oncologia i de les malalties minoritàries.

La Jornada comptarà amb la presència del director General de Recerca i Innovació en Salut de la Generalitat de Catalunya i de tots els directors de Servei dels principals hospitals de Catalunya.

Veure programa

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació