ACTUALITAT

NOTICIES

22/06/2023

Investigadores de Sant Pau participen en el disseny i definició del Repte CIMTI per impulsar la innovació mèdica

El Centre per a la Integració de la Medicina i les Tecnologies Innovadores (CIMTI) ha celebrat la jornada Crida Repte CIMTI 2023, que busca posar en valor la innovació del sistema sociosanitari català i que enguany s’ha enfocat a la promoció de la salut de la dona.

En el disseny i definició d’aquest repte han col·laborat les coordinadores del nou programa transversal de recerca en Salut de la Dona i Gènere de l’IIB Sant Pau, la Dra. Elisa Llurba, cap del grup de medicina perinatal i de la dona a l’IIB Sant Pau i directora del servei de ginecologia i obstetrícia a l’Hospital de Sant Pau, i la Dra. Ma Rosa Ballester, cap de la unitat de Recerca i Innovació Responsable a l’IIB Sant Pau. També les investigadores Dra. Rosa Corcoy, del Grup de Recerca en Endocrinologia, Diabetis i Nutrició, i la Dra. Virtudes Céspedes, cap del Grup de Recerca en Oncologia Ginecològica i Peritoneal.

Durant aquesta jornada en què s’ha presentat el repte determinat pels agents del sistema de salut i social de Catalunya i dirigit a propostes creades per equips multidisciplinaris, també ha assistit la cap de l’oficina Més Sant Pau, Patricia Pesudo.

Sant Pau està fent una clara aposta per fomentar la perspectiva de gènere en totes les seves àrees i grups d’investigació. Una mostra d’això és el programa transversal de recerca en Salut de la Dona i Gènere, creat en el marc del Pla de Recerca i Innovació Responsable (RRI). L’IIB Sant Pau està implementant accions adreçades a fomentar la incorporació de la perspectiva de gènere en el contingut de la recerca i a promoure la investigació específica de gènere per cobrir els buits de coneixement, posant en marxa els mitjans i recursos necessaris per facilitar-ho.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació