ACTUALITAT

NOTICIES

05/09/2022

Jaume Bacardit, nou gerent de l’Institut de Recerca de Sant Pau

El Patronat de la Fundació Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (IR-Sant Pau) ha aprovat el nomenament del Sr. Jaume Bacardit com nou gerent de l’institut. Compta amb més de 25 anys d’experiència en el sector de la recerca biomèdica internacional i és expert en finances i gestió econòmica. La seva expertesa serà clau per encarar els reptes de l’institut.

Bacardit és Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona i Executive MBA per l’IESE Business School. S’ha format en Gestió de Projectes i Reenginyeria de Processos a la Universitat Politècnica de Catalunya i Organization and Strategic Management a la London School of Economics. També compta amb un màster d’Especialització Tributària al Col·legi d’Economistes de Catalunya.

La seva trajectòria professional l’ha desenvolupat principalment al Centre de Regulació Genòmica (CRG), on va ocupar el càrrec de cap de Finances i Compres durant els darrers 6 anys des d’on va liderar la gestió financera del centre, incloent les finances dels Serveis Cientificotècnics i del Centre Nacional d’Anàlisi Genòmica (CNAG). També va contribuir en l’estratègia de desenvolupament de negoci, participant activament en la redacció del primer Pla Estratègic i l’impuls en la creació de diverses spin-offs.

Jaume Bacardit pren el relleu de la Sra. Reyes Grases qui va exercir el càrrec durant els darrers dos anys. Des de l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau – IIB Sant Pau, agraïm a la Sra. Reyes Grases la seva tasca durant aquest període en què va liderar una transformació de la gestió i va treballar intensament per impulsar millores en diverses àrees de la institució amb l’objectiu de millorar la sostenibilitat i l’excel·lència en tots els àmbits.

Els desitgem a tots dos molt d’èxit en les seves noves responsabilitats.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació