ACTUALITAT

NOTICIES

15/01/2020

Jornada “H2020: Sessió de Treball i Taller”

El proper 27 de gener tindrà lloc la jornada “H2020: Sessió de Treball i Taller” a càrrec del Dr. Juan Riese, assessor científic-tècnic especialitzat en convocatòries de Salut en H2020 de la Unitat de projectes d’Investigació Europeus i Internacionals, Subdirecció General de Programes Internacionals d’Investigació i Relacions Institucionals de l’ISCIII.

Aquesta jornada, organitzada per la Fundació Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau – IIB Sant Pau, està dirigida a tots els investigadors/investigadores i gestors/gestores de projectes interessats en sol·licitar finançament H2020 i/o que necessitin suport per tal de millorar les seves propostes.

 

L’assistència, a la Sala Pau Gil del Recinte Modernista de Sant Pau, és oberta a totes les institucions, tant publiques com privades. Serà una bona oportunitat per fer xarxa i crear col·laboracions de futur.

Inscriu-te a la Jornada aquí

https://www.recercasantpau.cat/wp-content/uploads/2020/01/triptic-recomanacions.pdf

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació