ACTUALITAT

NOTICIES

27/05/2024

La Dra. Maria Sabater-Lleal rep el prestigiós Premi ‘Karl Link Early Career Investigator’ en Trombosi

La Dra. Maria Sabater-Lleal, investigadora Miguel Servet del grup de Genòmica de les Malalties Complexes de l’Institut de Recerca Sant Pau (IR Sant Pau) ha estat reconeguda amb el Premi Karl Link Early Career Investigator en Trombosi, un honor destacat atorgat pels editors de la revista científica Arteriosclerosis, Thrombosis, and Vascular Biology. Aquest guardó premia el seu treball excepcional en l’estudi de nous loci genètics que regulen els nivells plasmàtics d’antitrombina, proteïna C i proteïna S i la seva trajectòria científica en el camp de la trombosi.

L’article de la Dra. Sabater-Lleal, ha estat seleccionat com el millor article publicat durant el 2023 en la secció de Trombosi de la revista, dels 355 manuscrits presentats enguany per optar per aquest guardó.

La Dra. Sabater-Lleal va ser homenatjada durant la Conferència Vascular Discovery, que va tenir lloc del 15 al 18 de maig de 2024 a Chicago, Illinois (Estats Units) on va tenir l’oportunitat de presentar el seu treball en una sessió plenària.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació