ACTUALITAT

NOTICIES

14/10/2022

La Dra. Teresa Padró coordinarà el Grup de treball de fisiopatologia coronària i microcirculació de l’ESC

La Dra. Teresa Padró, cap del Grup de Recerca en Biomarcadors de l’evolució de la malaltia cardiovascular a l’Institut de Recerca de l’Hospital Santa Creu i Sant Pau – IIB Sant Pau, ha estat nomenada coordinadora del Grup de treball de fisiopatologia coronària i microcirculació de la Societat Europea de Cardiologia (ESC, per les sigles en anglès). Pren el relleu del Prof. Dimitris Tousoulis, de l’Escola de Medicina de la National and Kapodistrian University of Athens, a Grècia.

Aquest grup de treball de l’ESC, que integra tant investigadors bàsics com clínics, té entre els principals objectius impulsar la recerca per avançar en la comprensió integradora de la fisiologia i la fisiopatologia dels vasos coronaris, conèixer millor els mecanismes de prevenció, diagnòstic i tractament de la patologia coronària arterial mitjançant la promoció i la coordinació d’estudis preclínics i clínics.

A més, té com a missió fer tasques divulgatives per oferir als professionals i la població general informació fiable i contrastada relacionada amb la fisiopatologia coronària, la microcirculació i la isquèmia. També promoure la participació dels membres d’aquest grup en tota mena d’activitats científiques.

Sant Pau té una participació molt activa a aquesta societat científica. La Dra. Gemma Vilahur, del grup de Patologia molecular i terapèutica de les malalties aterotrombòtiques i isquèmiques de l’Institut de Recerca de l’Hospital de Santa Creu i Sant Pau ha estat la coordinadora, durant els darrers dos anys, del Grup de treball en Trombosi de l’ESC.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació