ACTUALITAT

NOTICIES

29/02/2024

La Prof. Lina Badimon ingressa a la Reial Acadèmia Nacional de Farmàcia

La Prof. Lina Badimon, directora de l’Àrea de Recerca en Malalties Cardiovasculars a l’Institut de Recerca Sant Pau, ha ingressat com a Acadèmica de Número a la Medalla 11 de la Reial Acadèmia Nacional de Farmàcia, consolidant així el seu compromís amb la promoció i l’avanç de la farmacologia. Aquesta distinció representa un reconeixement a les seves contribucions a la recerca farmacològica.

Durant la cerimònia solemne la Prof. Badimon va presentar el seu discurs titulat “La farmacologia en l’era de la medicina de precisió: Farmacoteràpia en malalties cardiovasculars”, un tema de gran rellevància i actualitat que va prometre enriquir el coneixement i la discussió dins la comunitat científica.

La resposta en nom de l’Acadèmia va estar a càrrec de l’Acadèmic de Número i President de la Secció 4ª, Excmo. Sr. D. Juan Tamargo Menéndez. La seva intervenció va ser un complement perfecte per a aquesta celebració, destacant la importància i l’impacte de la recerca farmacològica en la societat actual.

Aquest esdeveniment no només va marcar un nou hito en la carrera de la Prof. Badimón, sinó que també va reforçar el compromís de la Reial Acadèmia Nacional de Farmàcia amb l’excel·lència acadèmica i la contribució significativa a l’avanç científic en el camp de la cardiologia.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació