ACTUALITAT

NOTICIES

09/06/2023

La Prof. Lina Badimon rep el Premi a la Trajectòria Acadèmica i Científica per part de la Societat Interamericana de Cardiologia

La Societat Interamericana de Cardiologia ha lliurat el premi a la Trajectòria Acadèmica i Científica a la Prof. Lina Badimon, directora de l’Àrea de Recerca de Malalties Cardiovasculars i del grup de recerca Patologia Molecular i Terapèutica de les Malalties Aterotrombòtiques i Isquèmiques a l’Institut de Recerca de l’Hospital Santa Creu i Sant Pau – IIB Sant Pau.

Aquest guardó, que significa un reconeixement per part de la comunitat científica internacional a la feina d’aquesta investigadora destacada, s’ha lliurat durant el congrés anual d’aquesta societat científica, que se celebra aquests dies a Panamà.

La Prof. Badimon s’ha mostrat agraïda amb aquesta distinció i comenta que un dels èxits de la seva carrera dels que sent més satisfeta són “els treballs de recerca originals realitzats en tots aquests anys que estan donant origen a la transferència dels coneixements a la pràctica clínica en benefici dels pacients”.

A més, dins de les seves tasques destaca com una de les més satisfactòries la formació del personal investigador i tot el treball col·laboratiu amb grups “d’altres països i continents que alhora estan desenvolupant els seus propis programes i projectes de recerca”.

La Prof. Lina Badimon veu amb optimisme el futur de la investigació en cardiologia. “Crec que tindrem una època de gran valor en els propers anys gràcies a la incorporació de les noves tecnologies que faciliten els estudis moleculars i genètics que permetran que els coneixements s’apliquin cada cop més a la pràctica clínica”.

Finalment, la professora Badimon comenta que l’activitat científica “és una dedicació sostinguda, silenciosa i, en molts casos, poc reconeguda. És per això que premis com el que rebo ara són molt gratificants”.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació