ACTUALITAT

NOTICIES

24/03/2023

Laura Llansó, primera guanyadora de la beca “Isabel Illa” en Malalties Neuromusculars

La Dra. Laura Llansó és la primera guanyadora de la beca “Professora Isabel Illa en Malalties Neuromusculars”, que atorga l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau – IIB Sant Pau, amb el finançament de Grífols. Amb aquesta beca, la Dra. Llansó desenvoluparà la seva tasca al Grup de Malalties Neuromusculars, que dirigeix la Dra. Montse Olivé.

Aquests dies fa un any que ens va deixar la professora Isabel Illa, investigadora exemplar, fundadora de la Unitat de Malalties Neuromusculars de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i mentora de desenes de neuròlegs i neuròlogues dedicats a les malalties neuromusculars.

Laura Llansó Caldentey (Barcelona, 1993) es va llicenciar en Medicina i Cirurgia l’any 2017 a la Universitat de Barcelona. Va realitzar la residència MIR a l’especialitat de Neurologia a l’Hospital Clínic de Barcelona (2018-2022), on ha estat treballant un any com a neuròloga especialista a la Secció de Proves Funcionals realitzant electromiografia i consulta específica de patologia neuromuscular.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació